Laden...

Agenda Ondernemingskamer 19 oktober 2023

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 19 oktober 2023
Amsterdam, 12 oktober 2023

Op donderdag 19 oktober 2023 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer – onder voorbehoud van wijzigingen – de volgende zaken behandeld:


[aangepaste aanvangstijd]
09.00 uur: het verzoek van Geesink Norba Holding B.V. (advocaten: mrs. J.W. de Groot, A.W. van der Veen, L. Tolatzis en R.R. de Kruijf) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Geesink Norba Holding B.V. en tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen; 

De Ondernemingskamer zal – onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mr. A.P Wessels, voorzitter, mr. J.M. de Jongh en mr. A.C. Faber, raadsheren, en prof. dr. M.N. Hoogendoorn en dr. M.J.R. Broekema, raden.

13.00 uur: het verzoek van Specialty Loan VG Fund, L.P. c.s. (advocaten: mrs. C.R. Zijderveld, D.G.J. Heems en R. van Dijken) tot vernietiging dan wel wijziging van het besluit van de algemene vergadering van Olympus Investment Midco B.V.  tot vaststelling van de jaarrekening 2022 en Olympus Investment Midco B.V. (advocaten: mrs. P.N. Ploeger, R.G.J. de Haan, H. Tilanus, G.Á.C. Orbán, M.C. Aarts en I. Cakir) te bevelen de jaarrekening 2022 in te richten conform de aanwijzingen van de Ondernemingskamer. Deze zaak wordt achter gesloten deuren behandeld.

De Ondernemingskamer zal – onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mr. A.P Wessels, voorzitter, mr. J.M. de Jongh en mr. A.C. Faber, raadsheren, en prof. dr. M.N. Hoogendoorn en mr. D.E.M. Aleman MBA, raden.

15.30 uur: het verzoek van Vepinno B.V. (advocaat: T.J. Tegelaar) onder meer te bevelen om bij Wet Wipes Technologies  B.V. (advocaten: mr. J.W. de Groot en mr. J.J. Klassens) hun jaarrekening over 2021 in te richten en op te maken met bepaalde aanwijzingen. Deze zaak wordt achter gesloten deuren behandeld.

De Ondernemingskamer zal – onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mr. A.P Wessels, voorzitter, mr. J.M. de Jongh en mr. A.C. Faber, raadsheren, en prof. dr. M.N. Hoogendoorn en dr. M.J.R. Broekema, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam. Voor de meest actuele stand van zaken van de te behandelen zaken verzoek ik u contact op te nemen met de griffie van de Ondernemingskamer via ondernemingskamer@rechtspraak.nlUitspraken