Agenda Ondernemingskamer 2 juni 2016

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 2 juni 2016
Amsterdam, 25 mei 2016

Op donderdag 2 juni 2016 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

• 10.00 uur verzoek van InShared Holding B.V. en InShared Partners B.V.  (advocaten: mr. A.R.J. Croiset van Uchelen en mr. C.E. Honéé)  tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen bij InShared Holding B.V.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.C. Faber en mr. M.M.M. Tillema, raadsheren, drs. P.R. Baart en drs. C. Smits-Nusteling RC, raden.

• 13.00 uur verzoek van de Ondernemingsraad van Permar WS (advocaten: mr. S.F.H. Jellinghaus en mr. E.G.M. Huisman) om te bepalen dat  Het openbaar lichaam op basis van de gemeenschappelijke regeling  Permar WS  (advocaat: mr. H.C.W. Geffroy) bij afweging van alle betrokken belangen niet in redelijkheid tot het bestreden besluit heeft kunnen komen.

• 15.30 uur verzoek van de Ondernemingsraad van het PSG-cluster van het Ministerie van Veiligheid en Justitie (advocaat: mr. R.J.M. Hampsink) om te bepalen dat De staat der Nederlanden in het bijzonder het Ministerie van Veiligheid en Justitie (advocaat: M.B. de Witte-van den Haak) bij afweging van alle betrokken belangen niet in redelijkheid tot het bestreden besluit heeft kunnen komen

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mr. A.C. Faber, voorzitter, mr. M.P. Nieuwe Weme en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, drs. P.R. Baart en drs. C. Smits-Nusteling RC, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

 

Uitspraken

Meest gelezen berichten