Agenda Ondernemingskamer 2 maart 2017

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 2 maart 2017
Amsterdam , 22 februari 2017

Op donderdag 2 maart 2017 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

· 10.00 uur: het verzoek van Jofrasch Beheer B.V. (advocaat: mr. M. Straus) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Topicus Onroerend Goed B.V. (advocaat: mr. S.P. Kamerbeek) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

· 13.00 uur: het verzoek van C.d.R. Beheer B.V. (advocaat: mr. M.J.W. van Ingen) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van BrH B.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

· 15.30 uur: het verzoek van de ondernemingsraad plaatsvervangend Secretaris-Generaal van Ministerie van Veiligheid en Justitie (advocaten: mr. M.J.R. Maessen en mr. J.M.M. Janssen) om te bepalen dat het Ministerie van Veiligheid en Justitie (advocaat: mr. R. van Arkel) bij afweging van de betrokken belangen niet in redelijkheid tot het besluit heeft kunnen komen.
 
De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.J. Wolfs, voorzitter, mr. M.M.M. Tillema en mr. M.P. Nieuwe Weme, raadsheren en drs. P.G. Boumeester en mr. D.E.M. Aleman, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten