Laden...

Agenda Ondernemingskamer 2 maart 2023

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 2 maart 2023
Amsterdam, 27 februari 2023

Op donderdag 2 maart 2023 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer – onder voorbehoud van wijzigingen – de volgende zaken behandeld:

·       09.30 uur: het verzoek van Maike Koppens Holding B.V. c.s. (advocaat: mr. F.W. Linders) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van A&KO Uitzend- en Arbeidsbemiddelingsdiensten B.V. en A&KO B.V. (advocaat: mr. G.R.A.G. Goorts) en tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen.
 
De Ondernemingskamer zal – onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mr. A.W.H. Vink, voorzitter, mr. C.C. Meijer en mr. A.P. Wessels, raadsheren, en mr. drs. G. Boon RA en mr. W. Wind, raden.
 
·       13.00 uur: het verzoek van T.J.M. Görtz (advocaten: mr. E.R. Koster en mr. E.R. Rinnooy Kan) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Holding Landbouwbedrijf gebrs. Görtz B.V. c.s. en tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen.
 
De Ondernemingskamer zal – onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mr. A.W.H. Vink, voorzitter, mr. C.C. Meijer en mr. W.A.H. Melissen, raadsheren, en mr. drs. G. Boon RA en mr. W. Wind, raden.
 
De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam. Voor de meest actuele stand van zaken van de te behandelen zaken verzoek ik u contact op te nemen met de griffie van de Ondernemingskamer via ondernemingskamer@rechtspraak.nl. 


Uitspraken