Laden...

Agenda Ondernemingskamer 2 mei 2024

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 2 mei 2024
Amsterdam , 26 april 2024
Op donderdag 2 mei 2024 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer – onder voorbehoud van wijzigingen – de volgende zaken behandeld:


·         9.30 uur: het verzoek van H.W. van der Wiel Holding B.V. (advocaten: mr. G.R.G. Driessen, mr. D.J. Verduin en mr. N. Saidi) ) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van VMS Holding B.V. c.s. (advocaat; mr. E.J. Heijnen) en tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen.
 
De Ondernemingskamer zal – onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mr. A.P. Wessels, voorzitter, mr. W.A.H. Melissen en mr. M.A.M. Vaessen raadsheren, en drs. V.G. Moolenaar en mr. S.M. Zijderveld, raden.
 
·         13.00 uur: het verzoek van de Cliëntenraad locatie Oranjehoeck van de Stichting Laurens (advocaat: mr. J.H. Fellinger) om de uitspraak van de Landelijke Commissie van Vertrouwenslieden van 21 december 2023 te vernietigen.
 
De Ondernemingskamer zal – onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mr. C.C. Meijer, voorzitter, mr. W.A.H. Melissen en mr. M.A.M. Vaessen raadsheren, en drs. V.G. Moolenaar en mr. S.M. Zijderveld, raden.  
 
De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam. Voor de meest actuele stand van zaken van de te behandelen zaken verzoek ik u contact op te nemen met de griffie van de Ondernemingskamer via ondernemingskamer@rechtspraak.nl.
 


Uitspraken