Agenda Ondernemingskamer 2 november 2017

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 2 november 2017
Amsterdam, 25 oktober 2017

Op donderdag 2 november 2017 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:


10.00 uur: het verzoek van Verantwoordingsorgaan van de Stichting Pensioenfonds voor de Tandtechniek (advocaat: prof. mr. dr. H. van Meerten) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Stichting Pensioenfonds voor de Tandtechniek (advocaat:mr. O.F. Blom) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;
 
13.00 uur: het verzoek van Feyecon B.V. (advocaat: mr. M. Straus) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Echo Pharmaceuticals B.V. (advocaat:mr. M.E.C. Lok) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;
 
15.30 uur: het verzoek van de centrale ondernemingsraad Nationale Politie (advocaat: mr. R.J.M. Hampsink) te oordelen dat de Nationale Politie ( mr. R.A.A. Duk) bij afweging van alle betrokken belangen niet in redelijkheid heeft kunnen komen tot het genomen besluit.

17:00 uur: het verzoek van TRM Holding B.V., TRM Oncology B.V. respectievelijk Prime Oncology B.V. (advocaat: mr. M.W.E. Evers) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Aptitude Health B.V.,TRM Oncology B.V. respectievelijk Prime Oncology B.V. en tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen en het verzoek van Aptitude Health B.V., Rojanets Investments LLC en J.L. Lokey, TRM Oncology B.V. respectievelijk Prime Oncology B.V. (advocaten: mr. M. Wolters en mr. J.M. van den Berg) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Aptitude Health B.V., TRM Oncology B.V. respectievelijk Prime Oncology B.V. en tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar en mr. M.M.M. Tillema, raadsheren, en drs. P.R. Baart en prof. dr. mr. F. van der Wel, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten