Laden...

Agenda Ondernemingskamer 2 november 2023

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 2 november 2023
Amsterdam, 26 oktober 2023

Op donderdag 2 november 2023 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer – onder voorbehoud van wijzigingen – de volgende zaken behandeld:

  • 13.00 uur: het verzoek van Monitor Management B.V. c.s. (advocaat: mr. J. van Bekkum) tot verlenging van de getroffen tweedefasevoorzieningen. 
  • 15.30 uur: het verzoek van Deutsche Schutzvereinigung für Wertpapierbesitz e.V. (advocaten: mr. Q.L.C.M. Bongaerts en mr. N.K.S. Redner) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Signa Sports United N.V. en tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen, 

De Ondernemingskamer zal – onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mr. A.W.H. Vink, voorzitter, mr. W.A.H. Melissen en mr. M.A.M. Vaessen, raadsheren, en prof. dr. mr. S. ten Have en mr. D.E.M. Aleman MBA, raden. 

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam. Voor de meest actuele stand van zaken van de te behandelen zaken verzoek ik u contact op te nemen met de griffie van de Ondernemingskamer via ondernemingskamer@rechtspraak.nl


Uitspraken