Agenda Ondernemingskamer 20 april 2017

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 20 april 2017
Amsterdam, 11 april 2017

Op donderdag 20 april 2017 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

· 09.30 uur: het verzoek van Mitralis Diagnostisch Centrum B.V. (advocaten: mr. J.H. Lemstra en mr. T. Salemink) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Mitralis Diagnostisch Centrum B.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen. Verder het verzoek van R. Lamers Beheer B.V. c.s. (advocaten mr. J.H. Lemstra en mr. R.A. Woutering) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Diagnostisch Centrum Parkstad B.V. (advocaat mr. E. Jansberg) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

· 13.00 uur: het verzoek van de heer F.P. de Rooij (advocaten: mr. T.S. Jansen en mr. A.S. van der Heide) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken vanRabat Beheer B.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

· 15.30 uur: het verzoek van Van der Schoot Beheer B.V. (advocaten: mr. S.J. Bruins Slot en mr. R.J. Versteeg) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken vanBakery Initiatives B.V. en Bakery Initiatives Holding B.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.
 
De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.J. Wolfs, voorzitter, mr. J. den Boer en mr. M.M.M. Tillema, raadsheren, drs. J.S.T. Tiemstra RA en W. Wind, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten