Laden...

Agenda Ondernemingskamer 20 april 2023

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 20 april 2023
Amsterdam, 14 april 2023

Op donderdag 20 april 2023 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer – onder voorbehoud van wijzigingen – de volgende zaken behandeld:

09.30 uur: het verzoek van Field Goal B.V. (advocaten: mr. D.J.J. Folgering en mr. D. Soons) onder meer te bevelen om bij VCG B.V. (advocaten: mr. J.A.I. Verheul en mr. F.R. Prins) hun jaarrekening over 2021 in te richten en op te maken met bepaalde aanwijzingen. Deze zaak wordt achter gesloten deuren behandeld.

De Ondernemingskamer zal – onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mr. A.W.H. Vink, voorzitter, mr. J.M. de Jongh en mr. M.A.M. Vaessen, raadsheren, prof. dr. mr. F. van der Wel RA en prof. dr. M.N. Hoogendoorn RA , raden.

13.30 uur: het verzoek van enkele aandeelhouders (advocaten: mr. M. Koelemeijer en mr. A.S. Westerdijk) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van White Villa International Holding B.V c.s. (advocaat: mr. H.F.K. Schulz) en tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen.

15.30 uur: het verzoek van een van de houders van certificaten van aandelen (advocaat: mr. G.T.J. Hoff) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Resim Vastgoed Beheer B.V. c.s.  (advocaten: mr. A.W. van der Veen, mr. C.J.S. de Bruin en mr. B.A.R. Zeelte) en tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen.

De Ondernemingskamer zal – onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mr. A.W.H. Vink, voorzitter, mr. M.A.M. Vaessen, mr. A.J. Wolfs, raadsheren, prof. dr. mr. F. van der Wel RA en prof. dr. M.N. Hoogendoorn RA , raden.


De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam. Voor de meest actuele stand van zaken van de te behandelen zaken verzoek ik u contact op te nemen met de griffie van de Ondernemingskamer via ondernemingskamer@rechtspraak.nl. 
Uitspraken