Laden...

Agenda Ondernemingskamer 20 december 2018

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 20 december 2018
Amsterdam, 18 december 2018

Op donderdag 20 december 2018 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

· 10.00 uur: het verzoek van Byblos B.V. c.s. (advocaat: mr. B. Coskun) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Raboni O.G. B.V. (advocaat: mr. S.L. Schram) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar , voorzitter, mr. A.J. Wolfs en mr. A.W.H. Vink , raadsheren, drs. M.A. Scheltema en prof. drs. E. Eeftink RA, raden.

· 13.00 uur: de behandeling van de verzoeken van de ondernemingsraad van gemeente Almelo (advocaat: mr. J.J.M. van Mierlo) te verklaren dat gemeente Almelo (advocaat: mr. M. Ichoh) bij afweging van alle betrokken belangen niet in redelijkheid heeft kunnen komen tot het bestreden besluit;

· 15.30 uur: het verzoek van LED Lighting Sàrl (advocaten: mr. R.J.W. Analbers en mr. M.H.B.J. Harbers) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van NordeonGroup B.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, drs. M.A. Scheltema en prof. drs. E. Eeftink RA, raden.
De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.


 

Uitspraken