Agenda Ondernemingskamer 20 juli 2017

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 20 juli 2017
Amsterdam, 11 juli 2017

Op donderdag 20 juli 2017 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:


10.00 uur: het verzoek van Pesenti Mazzoleni c.s.(advocaten: mr. T.S. Jansen en mr. A. Spaargaren) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Efiparind B.V. (advocaten: mr. J.H. Lemstra en mr. T. Salemink) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;
 
13.00 uur: het verzoek van M.A. de Jager (advocaat: mr. H.J. van der Hauw) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Peter Geerts Managementmaatschappij B.V. c.s. (mr. M.H. Godthelp)en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;
 
15.00 uur: het verzoek van de ondernemingsraad van de Stichting Humanitas (advocaten: mr. N.H.M. ten Bokum en mr. J.R. Vos) om te verklaren dat Stichting Humanitas bij afweging van alle betrokken belangen niet in redelijkheid heeft kunnen komen tot het besluit.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.J. Wolfs, voorzitter, mr. M.A. Goslings en mr. J. den Boer, raadsheren, en drs. M.A. Scheltema en W. Wind, raden.
 
De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten