Laden...

Agenda Ondernemingskamer 20 oktober 2016

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 20 oktober 2016
Amsterdam, 12 oktober 2016

Op donderdag 20 oktober 2016 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:


· 10.00 uur: het verzoek van de ondernemingsraad van Meyer Burger (Netherlands) B.V. (advocaat: mr. J.J.M. van Mierlo) om te bepalen dat Meyer Burger (Netherlands) B.V. bij afweging van de betrokken belangen niet in redelijkheid tot het besluit heeft kunnen komen.

· 13.00 uur: het verzoek van de gemeenschappelijke ondernemingsraad van Lloyd’s Register Nederland B.V. en Lloyd’s Register EMEA (advocaat: mr. L.J.M. van Westerlaak) om te bepalen dat Lloyd’s Register Nederland B.V. en Lloyd’s Register EMEA (Advocaat: mr. W. van der Boon) bij afweging van de betrokken belangen niet in redelijkheid tot het besluit hebben kunnen komen.

· 15.30 uur: het verzoek van de ondernemingsraad van de gemeente Heumen (advocaat: mr. F. van Velden-van Passel) om te bepalen dat de gemeente Heumen (advocaat: mr. J.C.M. de Roover) bij afweging van de betrokken belangen niet in redelijkheid tot het besluit heeft kunnen komen.
 
De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.C. Faber, voorzitter, mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, drs. P.G. Boumeester en prof. drs. E. Eeftink RA, raden. De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken