Agenda Ondernemingskamer 20 september 2017

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 20 september 2017
Amsterdam, 18 september 2017

Op woensdag 20 september 2017 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

10.00 uur: het verzoek van H.A.S. Holding B.V. (advocaat: mr. A.C. Huisman) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Hasbos B.V. c.s. (advocaat mr. J. Eringa) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;

13.00 uur: het verzoek van MKA- Chirurgen Noordrand Rotterdam B.V. (advocaat: mr. R.C. de Mol) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van MKA- Chirurgen Noordrand Rotterdam B.V. (advocaat: mr. S. van der Velden)en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar en mr. M.M.M. Tillema, raadsheren, en mr. drs. B.M. Prins RA en prof. dr. mr. S. ten Have, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten