Agenda Ondernemingskamer 21 april 2016

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 21 april 2016
Amsterdam, 13 april 2016

Op donderdag 21 april 2016 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:


· 10.00 uur: het verzoek van P.T. Meinderts B.V. (advocaat: mr. K. de Vries) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Marpro International B.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

· 13.00 uur: het verzoek van Dre B.V. (advocaat: mr. A.J. Boer) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van TT Travel B.V. (advocaat: mr. R.G.A. Luinstra) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

· 15.30 uur: het verzoek van Minneboo Beheer B.V. c.s. (advocaat: mrs. O.J. Hennis en mr. M.J. Guit) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van UMI Beheer B.V. c.s. (advocaat: mr. H.M. Punt) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. M.M.M. Tillema en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, prof.dr.mr. F. van der Wel RA en prof.dr. M.N. Hoogendoorn RA, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten