Agenda Ondernemingskamer 21 januari 2016

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 21 januari 2016
Amsterdam, 13 januari 2016


Op donderdag 21 januari 2016 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:


· 10.00 uur: het verzoek van G.J.H. Vos Beheer B.V. (advocaat: mr. F.A.M. Knüppe en mr. K. Harmsen) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Vos Groep B.V.

· 13.00 uur: het verzoek van VOX Nederland B.V. (advocaat: mr. T. Papachatzidis) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en gang van zaken van SignRight Holding B.V. c.s. (advocaat: mr. J.L.H. Holthuijsen) en bepaalde voorzieningen te treffen.

· 15.30 uur: het verzoek van de Ondernemingsraad Flowserve B.V. Hengelo (advocaat: mr. N.L.H.M. Laane) om te bepalen dat Flowserve B.V. (advocaat: mr. B. van Duren-Kloppert en mr. D. van Gerven) bij afweging van alle betrokken belangen niet in redelijkheid tot het bestreden besluit heeft kunnen komen.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. M.M.M. Tillema, voorzitter, mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, dr. P.M. Verboom en drs. J.S.T. Tiemstra RA, raden. Voornoemde personen zijn te vinden in het register nevenfuncties dat is gepubliceerd op rechtspraak.nl.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten