Agenda Ondernemingskamer 21 juli 2016

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 21 juli 2016
Amsterdam, 13 juli 2016

Op donderdag 21 juli 2016 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

· 10.00 uur verzoek van de heer Th.V.L.M. Dessens (advocaat: mr. J.J. Wittekamp) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken bij Delft Monumenten B.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

· 13.00 uur verzoek van L. Lensselink Holding B.V. c.s. (advocaat: mr. G.A.M.F. Spera) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken bij Celebration Panden B.V. c.s. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

· 15.30 uur verzoek van H. de Diemsche Beuk B.V. (advocaat: mr. S.J.B. Drijber) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken bij Loda Holding B.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.J. Wolfs, voorzitter, mr. J. den Boer en mr. R.M. Beltzer, raadsheren, dr. P.M. Verboom en drs. J.S.T. Tiemstra RA, raden. 
 
De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten