Agenda Ondernemingskamer 21 maart 2017

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 21 maart 2017
Amsterdam, 15 maart 2017

Op dinsdag 21 maart 2017 wordt ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaak behandeld:

· 10.00 uur: regiezitting onder leiding van de raadsheer-commissaris mr. A.M.L. Broekhuijsen – Molenaar in de enquêteprocedure inzake ABVAKABO FNV tegen Stichting Meavita Nederland c.s. na vernietiging in cassatie door de Hoge Raad van de beschikking van de Ondernemingskamer van 2 november 2015. Bij de beschikkingen van 18 november 2016 heeft de Hoge Raad de zaak terugverwezen naar de Ondernemingskamer.

Op donderdag 23 maart 2017 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

· 10.00 uur: het verzoek van decentrale ondernemingsraad van Honeywell B.V. (advocaat: mr. S.F.H. Jellinghaus) om te verklaren dat Honeywell B.V. bij afweging van alle betrokken belangen niet in redelijkheid heeft kunnen komen tot het besluit.

· 13.00 uur: het verzoek van C.M. Bartels-van Furth (advocaat: mr. C. Ravesteijn) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Bartels Beheer B.V. c.s..

· 15.30 uur: het verzoek van Two People B.V. (advocaat: mr. R.M. de Hair) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van United Home Brands B.V. (advocaten: L. Bakers en mr. J.H. Smits) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. M.M.M. Tillema en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, prof. dr. R.A.H. van der Meer RA en W. Wind, raden.


De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten