Laden...

Agenda Ondernemingskamer 21 maart 2019

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 21 maart 2019
Amsterdam, 19 maart 2019

Op donderdag 21 maart 2019 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

  • 10.00 uur: : het verzoek van Maku Beheer B.V. (advocaat: mr. J.E. Stam) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Perfect TL Light B.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;
     
  • 13.00 uur: het verzoek van de oudergeleding van de medezeggenschapsraad van Jenaplanschool De Ratelaar (advocaat: mr. W.D. Berkhout) om o.a. de uitspraak van de van Landelijke Commissie voor Geschillen WMS (advocaat: mr. G.J. Heussen) van 14 december 2018 te vernietigen;
     
  • De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.J. Wolfs en mr. H.J. Vetter, raadsheren, mr. drs. G. Boon en W. Wind, raden.

    De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken