Laden...

Agenda Ondernemingskamer 21 maart 2024

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 21 maart 2024
Amsterdam, 15 maart 2024

Op donderdag 21 maart 2024 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer – onder voorbehoud van wijzigingen – de volgende zaken behandeld:

  • 9.30 uur: het verzoek van VFA Clean Air Solutions B.V. (advocaat: mr. M.H.G. Plieger) om vast te stellen dat er sprake is van wanbeleid van Envinity-VFA B.V. en bepaalde voorzieningen te treffen.

De Ondernemingskamer zal – onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mr. A.W.H. Vink, voorzitter, mr. A.J. Wolfs en mr. M.A.M. Vaessen, raadsheren, prof. drs. E. Eeftink RA en mr. drs. F. Marring RA, raden.  

  • 13.00: het verzoek van een aandeelhouder (advocaat: mr. P.C. van As) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Rijsemus Holding B.V. (advocaat: mr. R.H. van de Beeten) en tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen.

De Ondernemingskamer zal – onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mr. A.W.H. Vink, voorzitter, mr. A.J. Wolfs en mr. J.M. de Jongh, raadsheren, prof. drs. E. Eeftink RA en mr. drs. F. Marring RA, raden.  

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam. Voor de meest actuele stand van zaken van de te behandelen zaken verzoek ik u contact op te nemen met de griffie van de Ondernemingskamer via ondernemingskamer@rechtspraak.nlUitspraken