Agenda Ondernemingskamer 21 september 2017

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 21 september 2017
Amsterdam, 18 september 2017

Op donderdag 21 september 2017 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:


10.00 uur: het verzoek van OM-Handels GmbH en MW Holding GmbH (advocaten: mr. P.N. Ploeger en mr. R.M. Hermans ) te bevelen om bij Steinhoff International Holdings N.V. (advocaat: mr. A.F.J.A. Leijten) hun jaarrekening over 2015/2016 in te richten en op te maken met bepaalde aanwijzingen. Deze zaak wordt achter gesloten deuren behandeld.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.J. Wolfs, voorzitter, mr. J. den Boer en mr. A.C. Faber , raadsheren, en drs. P.R. Baart en prof. dr. R.A.H. van der Meer RA, raden.
 

13.00 uur: het verzoek van Truedata B.V. (advocaten: mr. H.M. Punt en mr. R.A. Kaatee ) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Circom B.V. (advocaat: mr. G.J. ter Horst ) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.J. Wolfs, voorzitter, mr. M.M.M. Tillema en mr. A.C. Faber , raadsheren, en drs. P.R. Baart en prof. dr. R.A.H. van der Meer RA, raden.

Uitspraken

Meest gelezen berichten