Laden...

Agenda Ondernemingskamer 22 december 2016

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 22 december 2016
Amsterdam, 14 december 2016

Op donderdag 22 december 2016 wordt ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaak behandeld:


· 10.00 uur: het verzoek van Bambalia Ltd. c.s. (advocaten: mrs. J.H. Lemstra en mr. T. Salemink), het verzoek van Wisdom Entertainment S.à.r.l (advocaat: mr. D.S. de Waard), en het verzoek van ZED+ B.V. (advocaat mr. M.H.C. Sinninghe Damsté) om vast te stellen dat er sprake is van wanbeleid bij Zed+ B.V. (advocaat: mr. M.H.C. Sinninghe Damsté), bepaalde voorzieningen te treffen en bepaalde getroffen voorzieningen te beëindigen.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.C. Faber en mr. A.J. Wolfs, raadsheren en drs. P.G. Boumeester en drs. J.S.T. Tiemstra RA, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken