Laden...

Agenda Ondernemingskamer 22 februari 2024

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 22 februari 2024
Amsterdam, 15 februari 2024

Op donderdag 22 februari 2024 wordt ter terechtzitting van de Ondernemingskamer – onder voorbehoud van wijzigingen – de volgende zaak behandeld:

13.00 uur: het verzoek van Stichting Wijzers in Onderwijs (advocaat: mr. H.A.A. Berendsen) om o.a. de uitspraak van de Landelijke Commissie voor Geschillen WMS van 8 november 2023 te vernietigen.

De Ondernemingskamer zal – onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mr. A.W.H. Vink, voorzitter, mr. W.A.H. Melissen en mr. A.P. Wessels, raadsheren, en mr. D. Koopmans en prof. dr. A.J. Brouwer, raden

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam. Voor de meest actuele stand van zaken van de te behandelen zaken verzoek ik u contact op te nemen met de griffie van de Ondernemingskamer via ondernemingskamer@rechtspraak.nl


Uitspraken