Agenda Ondernemingskamer 22 januari 2015

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 22 januari 2015
Amsterdam, 14 januari 2015

Op donderdag 22 januari 2015 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

  • 10:00 uur: het verzoek van Haarsma Beheer B.V. (advocaat: mr. W.H.M. Cnossen) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Uw Slager B.V. (advocaat: mr. W.H.M. Cnossen).
  • 13:00 uur: het verzoek van De Koning Investments Schiedam B.V. (advocaten: mr. M.M. Tuijtel en mr. W. Buikstra) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van DPS Holding B.V. c.s. (advocaat: mr. E.J.L. Mulderink) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.
  • 15:30 uur: het verzoek van Mackenbach Consultancy B.V. (advocaten: mr. J.H.B. Crucq en mr. Q.L.C.M. Bongaerts) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Digidentity B.V. (advocaten: mr. M. Koning-Güngörmez en mr. J.J.A. Sombeszki) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. P. Ingelse, voorzitter, mr. M.M.M. Tillema en mr. J. den Boer, raadsheren, dr. P.M. Verboom en drs. J.B.M. Streppel, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.
De mogelijkheid bestaat dat de behandeling van een of meer zaken geen doorgang vindt, bijvoorbeeld omdat partijen alsnog tot een vergelijk komen.

Meest gelezen berichten