Laden...

Agenda Ondernemingskamer 22 juni 2023

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 22 juni 2023
Amsterdam, 19 juni 2023

Op donderdag 22 juni 2023 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer – onder voorbehoud van wijzigingen – de volgende zaken behandeld:

·     09.30 uur: het verzoek van Beheermaatschappij D.H. Blei B.V. c.s.  (advocaten: mr. G.J.R. Kalsbeek en mr. I.J. Rozendal) om vast te stellen dat er sprake is van wanbeleid van Beheer- en Beleggingsmaatschappij Blei Zwartsluis B.V. c.s. (advocaten: mr. R.G.J. de Haan en mr. M. Keuper) en bepaalde voorzieningen te treffen.
 
·     13.30 uur: het verzoek van BigGym Holding B.V. c.s. (advocaten: mr. D.N. Allick en mr. R. van Wieringhen Borski) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van BigGym Holding B.V. c.s. en tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen.
 
De Ondernemingskamer zal bij de behandeling van de zaken – onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mr. C.C. Meijer, voorzitter, mr. W.A.H. Melissen en mr. A.C. Faber, raadsheren, prof. dr. mr. S. ten Have en prof. dr. mr. A.J.C.C.M. Loonen, raden.
 
De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam. Voor de meest actuele stand van zaken van de te behandelen zaken verzoek ik u contact op te nemen met de griffie van de Ondernemingskamer via ondernemingskamer@rechtspraak.nl. 


Uitspraken