Laden...

Agenda Ondernemingskamer 23 december 2020

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 23 december 2020
Amsterdam, 22 december 2020

Op woensdag 23 december 2020 wordt ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaak behandeld:

  • 10.00 uur: het verzoek van  F. Herr en F. Schmenn (advocaten: mrs. B-A. de Ruijter, B. Jakic en I.H.F. van den Hoogen) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van  Diverto Technologies B.V. en Hudson Bay Holding B.V. (advocaat: mr. M. Schroevers) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;

Update 22-12-2020:

  • 13.00 uur: het verzoek van Verantwoordingsorgaan van Stichting Bedrijfspensioenfonds voor de Agrarische en Voedselvoorzieningshandel (advocaat: mr. T Huijg) op grond van artikel 217 Pensioenwet dat is gericht tegen een besluit van Stichting Bedrijfspensioenfonds voor de Agrarische en Voedselvoorzieningshandel (advocaat: mr. Y.A Wehrmeijer), uitsluitend voor zover het de verzochte voorlopige voorzieningen betreft.

    De Ondernemingskamer zal — onder voorbehoud van wijzigingen — als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. MMM. Tillema en mr. A.W.H. Vink, raadsheren, en drs. P.G. Boumeester en drs. J.S.T. Tiemstra RA, raden.

    De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.  In verband met de huidige maatregelen rondom het Covid-19 virus dienen derden die de zitting willen volgen contact op te nemen met de griffie van de Ondernemingskamer via ondernemingskamer@rechtspraak.nl

Uitspraken

Meest gelezen berichten