Agenda Ondernemingskamer 23 februari 2017

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 23 februari 2017
Amsterdam, 14 februari 2017

Op donderdag 23 februari 2017 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:


· 10.00 uur: het verzoek van Beheermaatschappij I. van der Wel B.V. (advocaat: mr. J.P.M. Borsboom) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Mondarts B.V.

· 14.00 uur: het verzoek van BIMAȘ Bisiklet Motosliklet Sanayi ve Ticaret Anonim Sirketi (advocaat: mr. S.W. van den Berg) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van ECC-BIMAS N.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.
 
De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar en mr. M.M.M. Tillema, raadsheren en prof. dr. mr. F. van der Wel RA en drs. M.A. Scheltema, raden. 

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten