Laden...

Agenda Ondernemingskamer 23 februari 2023

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 23 februari 2023
Amsterdam, 17 februari 2023

Op donderdag 23 februari 2023 wordt ter terechtzitting van de Ondernemingskamer – onder voorbehoud van wijzigingen - de volgende zaak behandeld:

09.30 uur: het verzoek van Hang Loose B.V. c.s. (advocaat: mr. S.W. Holterman) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van SleeperCharger Holding B.V. (advocaten: mr. R.C. de Mol en mr. L.K. Palmer) en tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. M.A.M. Vaessen, voorzitter, mr. J.M. de Jongh en mr. W.A.H. Melissen, raadsheren, en prof. dr. M.N. Hoogendoorn RA en mr. D.E.M. Aleman MBA, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam. Voor de meest actuele stand van zaken van de te behandelen zaken verzoek ik u contact op te nemen met de griffie van de Ondernemingskamer via ondernemingskamer@rechtspraak.nl. 
Uitspraken