Agenda Ondernemingskamer 23 juni 2016

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 23 juni 2016
Amsterdam, 14 juni 2016

Op donderdag 23 juni 2016 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:


· 09.00 uur: het verzoek van H.G. Siemerink-Brinkman (advocaten: mr. E.M. Soerjatin en mr. M.C. Leijten) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Flusshoeve Beheer B.V. (advocaat: mr. F.J. Bleker) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

· 10.30 uur: het (gecombineerde) verzoek van Dijkstra Beaumont Wealth Management B.V. respectievelijk M.R.M. Beaumont (advocaten: mr. M.W.E. Evers en mr. J.A.I. Verheul) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van respectievelijk (i) Dijkstra Beaumont Wealth Management B.V. (advocaten: W. Schonewille en mr. D.C. Buijs), respectievelijk (ii) Dijkstra Beaumont Holding B.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

· 13.00 uur verzoek van Escorpio B.V. (advocaat: M.W. Renzen) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken bij Blue Beheer B.V. c.s. (advocaten: mr. J.L. Oudshoorn en mr. A.S. Douma) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

· 15.30 uur verzoek van N.A. Zaky (advocaat: mr. J.J. Degenaar) om te beslissen dat het onderzoek naar het beleid en de gang van zaken bij Nieuwendijk Monumenten B.V. (advocaat: mr. R.N. de Jong) per direct wordt beëindigd.
 
De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar, voorzitter, mr. J. den Boer en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, prof. drs. E. Eeftink RA en drs. C. Smits-Nusteling, raden. 

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten