[UPDATE] Agenda Ondernemingskamer 23 mei 2019

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > [UPDATE] Agenda Ondernemingskamer 23 mei 2019
Amsterdam, 22 mei 2019

Op donderdag 23 mei 2019 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

Aanhouding

[UPDATE]  Het verzoek van Public Investment Corporation SOC Ltd c.s.
(advocaten: mr. F.M. Peters en mr. A.W. van Wees) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Steinhoff International Holdings N.V. (advocaat: mr. D.A.M.H.W. Strik) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen is AANGEHOUDEN.

De aangekondigde behandeling gaat dus niet door. 
 

Agenda

· 10.00 uur: het verzoek van K.S.M.G. B.V. (advocaat: mr. Y. Borrius) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Publitas B.V. c.s. (advocaten: mr. H. Brat en mr. P. Verloop) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;

· 13.00 uur: het verzoek van Privazorg Management B.V. c.s. (advocaten: mr. S.W. Holterman, mr. E.L. Pasma en mr. J.L. van Maanen) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Privazorg Management B.V. c.s. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;
 
De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar, voorzitter, mr. M.P. Nieuwe Weme en mr. P.F.G.T. Hofmeijer-Rutten, raadsheren, prof. dr. mr. F. van der Wel RA en W. Wind, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken