Agenda Ondernemingskamer 23 november 2017

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 23 november 2017
Amsterdam, 16 november 2017

Op donderdag 23 november 2017 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:


13.00 uur: het verzoek van J. Pasveer (advocaten: mr. J.E.W. Houtman en mr. A.S. van der Heide) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van I.H.P. Holding B.V. c.s. (advocaat:mr. M.J. Hoogendoorn) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;
 
15.30 uur: het verzoek van S. Bilir c.s. (advocaat: mr. M.P.A. Bos ) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Setay Polyethersnijderij Beheer B.V. (advocaten: mr. A. Sarioglu en mr. E.B. Doganer) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. M.A. Goslings en mr. M.P. Nieuwe Weme, raadsheren, dr. P.M. Verboom en mr. D.E.M. Aleman, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten