Laden...

Agenda Ondernemingskamer 24 en 25 mei 2023

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 24 en 25 mei 2023
Amsterdam, 19 mei 2023

 

Woensdag 24 mei 2023

Op woensdag 24 mei 2023 wordt ter terechtzitting van de Ondernemingskamer – onder voorbehoud van wijzigingen – de volgende zaak behandeld:

09.30 uur: het verzoek van (de raad van commissarissen van) Oranjewoud N.V. en Strukton Groep N.V. (advocaten: mr. S.W.A.M. Visée en mr. R.J.W. Analbers) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Oranjewoud N.V. en Strukton Groep N.V. en tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen.

De Ondernemingskamer zal op 24 mei 2023 – onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mr. A.W.H. Vink, voorzitter, mr. C.C. Meijer en mr. J.M. de Jongh, raadsheren, en drs. M.A. Scheltema en drs. V.G. Moolenaar, raden.

Donderdag 25 mei 2023

Op donderdag 25 mei 2023 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer – onder voorbehoud van wijzigingen – de volgende zaken behandeld:

  • 09.30 uur: het verzoek van Bevort c.s. (advocaat: mr. Van der Weijst) tot het ontheffen uit zijn functie van de door de Ondernemingskamer benoemde onderzoeker naar het beleid en de gang van zaken van Marrobel B.V. en tot het benoemen van een andere onderzoeker.
     
  • 13.00 uur: het verzoek van B.V. Huizenmij (advocaten: mr. M.P.H. Sanders en mr. J.S. Mennema) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van B.V. Huizenmij en tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen.

    De Ondernemingskamer zal op 25 mei 2023 – onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mr. A.W.H. Vink, voorzitter, mr. J.M. de Jongh en mr. M.A.M. Vaessen, raadsheren, en drs. A.G. Thomassen RT REP en dr. M.J.R. Broekema RV, raden.

    De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam. Voor de meest actuele stand van zaken van de te behandelen zaken verzoek ik u contact op te nemen met de griffie van de Ondernemingskamer via ondernemingskamer@rechtspraak.nl.

 Uitspraken