Agenda Ondernemingskamer 24 mei 2018

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 24 mei 2018
Amsterdam, 18 mei 2018

Op donderdag 24 mei 2018 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

· 10.00 uur: het verzoek van Santos Holding B.V. (advocaat: mr. S.P. de Boorder) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Rivium Beheer B.V. (mr. E. den Hartog) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

· 13.00 uur: het verzoek van Oknetal B.V. (advocaten: mr. J.J. Wittekamp en mr. P. Wezelenburg) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van O&T Kindercentra B.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

· 15.30 uur: het verzoek van Rainy Day Savings B.V. (advocaat: mr. M. Grippeling) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Cepezed Beheer B.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. M.M.M. Tillema , voorzitter, mr. A.J. Wolfs en mr. A.W.H. Vink, raadsheren, drs. M.A. Scheltema en drs. P.G. Boumeester, raden.

Uitspraken

Meest gelezen berichten