Laden...

Agenda Ondernemingskamer 25 april 2024

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 25 april 2024
Amsterdam , 18 april 2024

Op donderdag 25 april 2024 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer – onder voorbehoud van wijzigingen – de volgende zaken behandeld:

  • 9.30 uur: het verzoek van Mark Nagtegaal B.V (advocaat: mr. C.A.B. Zeevenhooven) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Victus-Sports B.V. en tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen. 

De Ondernemingskamer zal – onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mr. W.A.H. Melissen, voorzitter, mr. M.A.M. Vaessen en mr. J.M. de Jongh, raadsheren, en prof. dr. mr. S. ten Have en W. Wind, raden. 

  • 13.00 uur: het verzoek van Kima Ventures SAS (advocaten: mr. A.F.J.A. Leijten, mr. K.H.M. de Roo en mr. P.H.M. Broere) om vast te stellen dat er sprake is van wanbeleid van Freedom Registry B.V. en bepaalde voorzieningen te treffen.
     
  • 15.30 uur: het verzoek van de ondernemingsraad van LexisNexis Business Information Solutions B.V. (advocaten: mr. B.H.E. Veldmaat en mr. S. Bank) om te bepalen dat LexisNexis Business Information Solutions B.V. (advocaat: mr. B. Schouten) bij afweging van de betrokken belangen niet in redelijkheid tot het bestreden besluit heeft kunnen komen.

De Ondernemingskamer zal – onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mr. W.A.H. Melissen, voorzitter, mr. A.P Wessels en mr. J.M. de Jongh, raadsheren, en prof. dr. mr. S. ten Have en W. Wind, raden. 

Uitspraken