Agenda Ondernemingskamer 25 augustus 2016

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 25 augustus 2016
Amsterdam, 17 augustus 2016

Op donderdag 25 augustus 2016 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

· 10.00 uur: het verzoek van de Ondernemingsraad van Seaway Heavy Lifting Engineering B.V. (advocaat: mr. H.T. ten Have) om te bepalen dat Seaway Heavy Lifting Engineering B.V. c.s. (advocaten: mr. F.G. Defaix, mr. E.K.W. van Kampen, mr. M. Ziekman en mr. K. van Kranenburg-Hanspians) bij afweging van alle betrokken belangen niet in redelijkheid tot het bestreden besluit heeft kunnen komen.

· 13.00 uur: het verzoek van J.D. Dokter c.s. (advocaat mr. M.M.J. Arts) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Metsel- en Lijmbedrijf Nijbouw & Schuler B.V. (advocaat: mr. P. van Rossum).

· 15.30 uur: het verzoek van de Ondernemingsraad van de gemeente Purmerend (advocaten: mr. E.A. van Win en mr. R. Huijsmans) om te bepalen dat de gemeente Purmerend (advocaat: mr. J.H.M. Wesseling) bij afweging van alle betrokken belangen niet in redelijkheid tot het bestreden besluit heeft kunnen komen.
 
De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar , voorzitter, mr. M.M.M. Tillema en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, prof.dr.mr. F. van der Wel RA en prof.dr. M.N. Hoogendoorn RA, raden. De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten