Agenda Ondernemingskamer 25 februari 2016

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 25 februari 2016
Amsterdam, 17 februari 2016


Op donderdag 25 februari 2016 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

· 10.00 uur: het verzoek van R.M. Craver (advocaten: mr. P.D. Olden en mr. B.F.L.M. Schim) dat strekt tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen bij Deus ex Machina (D.E.M.) B.V. (advocaten: mr. W.P. Wijers en mr. I. Wassenaar).

· 13.00 uur: het verzoek van gemeenschappelijke ondernemingsraad UTT B.V., UBC B.V. & UTT Holdings B.V. (advocaat: mr. N.L.H.M. Laane) te verklaren dat InterBulk Group PLC (advocaat: mr. S.E.M. Dekker)bij afweging van de betrokken belangen niet in redelijkheid tot de besluiten heeft kunnen komen.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.C. Faber, voorzitter, mr. M.M.M. Tillema en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, drs. P.G. Boumeester en prof. dr. mr. F. van der Wel RA, raden. Voornoemde personen zijn te vinden in het register nevenfuncties dat is gepubliceerd op rechtspraak.nl.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten