Agenda Ondernemingskamer 26 april 2018

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 26 april 2018
Amsterdam, 17 april 2018

Op donderdag 26 april 2018 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:


· 10.00 uur: het verzoek van E.H.M. Koppedraaijer (advocaat: mr. S.C. Krekel) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Monitus Holding B.V. (advocaat: mr. R.A. Oskamp) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.J. Wolfs en mr. M.M.M. Tillema, raadsheren, mr. drs. B.M. Prins RA en mr. D.E.M. Aleman, raden.

13.30 uur: comparitie van parijen inzake uitkoopprocedure Allshare B.V.;

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. J. den Boer en mr. M.M.M. Tillema, raadsheren, mr. drs. B.M. Prins RA en mr. D.E.M. Aleman, raden.

15.30 uur: het verzoek van Ludershof B.V. c.s. (advocaten: mr. B.W. Brouwer en mr. A.G.S. Nass) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Telesquash B.V. c.s. (advocaat: mr. G.T.J. Hoff) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. J. den Boer en mr. H. Vetter, raadsheren, mr. drs. B.M. Prins RA en mr. D.E.M. Aleman, raden.
 
De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten