Laden...

Agenda Ondernemingskamer 26 augustus 2021

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 26 augustus 2021
Amsterdam, 20 augustus 2021

Op donderdag 26 augustus 2021 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

10.00 uur: het verzoek van  Median Holding B.V.  (advocaat: mr. A.T. Eisenmann) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van GCRI B.V. c.s.   (advocaat: mr. D.J.J. Folgering) en bepaalde voorzieningen te treffen;

13.00 uur: het verzoek van  I.H.P. Holding B.V. c.s.  (advocaten: mr. S.C.M. van Thiel en mr. M. van Daal) tot het beëindigen van de onmiddellijke voorzieningen en tot het beëidindigen van de enquêteprocedure onder opschortende voorwaarden.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld:  mr. A.W.H. Vink, voorzitter, mr. A.J. Wolfs en mr. M.P. Nieuwe Weme, raadsheren, en  mr. drs. G. Boon RA  en dr. M.J.R. Broekema RV, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.  In verband met de huidige maatregelen rondom het Covid-19 virus dienen derden die de zitting willen volgen contact op te nemen met de griffie van de Ondernemingskamer via ondernemingskamer@rechtspraak.nlUitspraken