Agenda Ondernemingskamer 26 oktober 2017

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 26 oktober 2017
Amsterdam, 18 oktober 2017

Op donderdag 26 oktober 2017 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:


10.00 uur: het verzoek van Adservio B.V. (advocaten: mrs. J.A.I. Verheul en H.J. ter Meulen) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van 365 Payroll en Salarisadministratie B.V. c.s. (advocaat:mr. Ph. W. Schreurs) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;

13.00 uur: het verzoek van Blouw Beheer B.V. (advocaat: mr. E.A. de Waart ) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van ADW Accountants B.V. c.s. (advocaat:mr. H.E. ter Horst) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. J. den Boer en mr. M.A. Goslings, raadsheren, en mr. drs. G. Boon RA en mr. D.E.M. Aleman, raden.
 
De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten