Agenda Ondernemingskamer 27 oktober 2016

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 27 oktober 2016
Amsterdam, 20 oktober 2016

Op donderdag 27 oktober 2016 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:


· 10.00 uur: het verzoek van OKami B.V. c.s. (advocaat: mr. E. Jansberg) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van WiSH IP B.V. c.s. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

· 13.00 uur: het verzoek van A.F.M. van der Doelen (advocaten: mr. N. Vinke
en S.E.L. van Kerkhof) te bevelen om bij Van Erp Agrarische Bedrijven B.V.
en Janbe Hoeve B.V. (advocaat: mr. A.E.T.M. van de Camp) hun
jaarrekening over 2014 in te richten en op te maken met bepaalde
aanwijzingen. Deze zaak wordt achter gesloten deuren behandeld.

· 15.30 uur: het verzoek van de ondernemingsraad van Nalco Champion (advocaat: mr. A.W.H. Joosten ) om te bepalen dat Nalco Champion (advocaten: mrs. J.A. Faber en M.W.A.M. van Kempen) bij afweging van de betrokken belangen niet in redelijkheid tot het besluit heeft kunnen komen.
 
De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. M.M.M. Tillema en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, mr. drs. B.M. Prins RA (zaken 10.00 uur en 13.00 uur)/W. Wind (zaak van 15.30 uur) en mr. drs. G. Boon RA, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten