Agenda Ondernemingskamer 28 april 2016

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 28 april 2016
Amsterdam, 20 april 2016

Op donderdag 28 april 2016 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:


· 10.00 uur: het verzoek van Plemaco B.V. (advocaat: mr. B. de Koning) om vast te stellen dat er sprake is van wanbeleid van Fayrefield International B.V. (advocaat: mr. A.M. Boot) en bepaalde voorzieningen te treffen.

· 13.00 uur: het verzoek van de(gemeenschappelijke) Ondernemingsraad Seachange B.V. (advocaten: mr. S.F.H. Jellinghaus en mr. E.G.M. Huisman) om te bepalen dat SeaChange B.V. c.s. bij afweging van de betrokken belangen niet in redelijkheid tot het bestreden besluit heeft kunnen komen.
 
De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.C. Faber en mr. R.M. Beltzer, raadsheren, drs. J. van den Belt en drs. J.S.T. Tiemstra RA, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten