Agenda Ondernemingskamer 28 januari 2016

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 28 januari 2016
Amsterdam, 19 januari 2016

Op donderdag 28 januari 2016 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

· 10.00 uur: het verzoek van K. Boushi c.s. (advocaten: mr. E.M. Soerjatin en mr. M-C. Leijten) dat strekt tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen bij ZED+ B.V. (advocaten: mr. M.E.C. Sinninghe Damsté en mr. E.N. de Jong) .

· 13.00 uur: het verzoek van Money Service Online B.V. (advocaat: mr. T.E. Kuijpers) dat strekt tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen bij VTS Groep Nederland B.V. (advocaat: mr. J.F.T.A. van den Eijnden).

· 15.30 uur: het verzoek van HPL Metal B.V. (advocaat: mr. P.D. Olden) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en gang van zaken van Delco Participation B.V. en bepaalde voorzieningen te treffen.
 
De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. J. den Boer en mr. M.M.M. Tillema, raadsheren, prof. dr. R.A.H. van der Meer RA en drs. J.B.M. Streppel, raden. In de zaak van 10.00 uur wordt mr. M.M.M. Tillema vervangen door mr. A.J. Wolfs. Voornoemde personen zijn te vinden in het register nevenfuncties dat is gepubliceerd op rechtspraak.nl.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten