Agenda Ondernemingskamer 28 juli 2016

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 28 juli 2016
Amsterdam, 20 juli 2016

Op donderdag 28 juli 2016 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:


· 10.00 uur: het verzoek van mr. A. Hees in zijn hoedanigheid van vereffenaar van de nalatenschap van W.A.A.P.M. Endstra c.s. (advocaat: mr. B.M. Katan) om vast te stellen dat er sprake is van wanbeleid van Museum Vastgoed Groep B.V. c.s. (advocaten: mr. J. van Bekkum en mr. L. Stoppels) en bepaalde voorzieningen te treffen.

· 13.30 uur: het verzoek van Green Equity Investments B.V. (advocaten mr. E. Baghery Ziabari en mr. G.C. Vergouwen) om vast te stellen dat er sprake is van wanbeleid van Ekopon B.V., (advocaat: mr. P.A. van der Schee) en bepaalde voorzieningen te treffen.

· 16.00 uur: het verzoek van Watson Holding B.V. c.s. (advocaten: mr. I.J.A. Tax en mr. R.F. Hofstede) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken bij NB Holding B.V. c.s. (advocaat: mr. E.J. Bink)en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.
 
De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.C. Faber, voorzitter, mr. J. den Boer en mr. M.P. Nieuwe Weme, raadsheren, H. de Munnik en drs. M.A. Scheltema, raden. De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten