Agenda Ondernemingskamer 28 september 2017

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 28 september 2017
Amsterdam, 20 september 2017

Op donderdag 28 september 2017 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

10.00 uur: het verzoek van Leaderland TTM B.V. c.s. (advocaten: mr. M.W.E. Evers en mr. R.Q. Potter) tot het treffen van bepaalde voorzieningen bij Leaderland TTM B.V. c.s.
 
13.00 uur: het verzoek van EC Bedrijfscom B.V. (advocaten: mr. H.A. de Savorin Lohman) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van ILFA Holding B.V. (advocaat: mr. E. Koster) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen;
 
15.30 uur: het verzoek van Marco van Veen Beheer B.V. (advocaten: mr. J.J. Wittekamp en mr. P. Wezelenburg) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Prosolar Installatietechniek B.V. (advocaat: mr. R.W. Elgers) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.J. Wolfs en mr. M.M.M. Tillema , raadsheren, en prof. dr. M.N. Hoogendoorn RA en dr. P.M. Verboom, raden.
 
De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten