Laden...

Agenda Ondernemingskamer 28 september 2023

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 28 september 2023
Amsterdam, 21 september 2023

Op donderdag 28 september 2023 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer – onder voorbehoud van wijzigingen – de volgende zaken behandeld:

  • 09.30 uur: mondelinge behandeling in de geschillenregeling Digneffe/Digneffe Beheer c.s.; 
  • 13.00 uur: het verzoek van Telkamp Peize Beheer B.V. (advocaat: mr. A. Ben Daoued) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Diagnostiek Noord B.V. (advocaten: mr. G. Schaak en mr. S. Vos) en tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen; 
  • 15.30 uur: het verzoek van een aandeelhouder (advocaten: mr. P.C.M. Ouwens en mr. A. Sintniklaas) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Greengo Products B.V. (advocaat: mr. L.A.H. Jie Sam Foek) en tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen.

De Ondernemingskamer zal – onder voorbehoud van wijzigingen – als volgt zijn samengesteld: mr. A.W.H. Vink, voorzitter, mr. W.A.H. Melissen, en mr. J.M. de Jongh, raadsheren, prof. dr. M.N. Hoogendoorn RA en drs. A.G. Thomassen RV REP, raden. 

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam. Voor de meest actuele stand van zaken van de te behandelen zaken verzoek ik u contact op te nemen met de griffie van de Ondernemingskamer via ondernemingskamer@rechtspraak.nlUitspraken