Agenda Ondernemingskamer 29 januari 2015

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 29 januari 2015
Amsterdam, 20 januari 2015

Op donderdag 29 januari 2015 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

  • 09:00 uur: het verzoek van J. van Overdam M.C. Holding B.V. (advocaat: mr. R. Grandia) dat strekt tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen bij M.C.N.W. Beheer B.V.
  • 10:00 uur: het verzoek van Sveki B.V. (advocaat: mr. S.M. Marges) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Distilleries Group Toorank B.V. (advocaat: mr. M.W.E. Evers).
  • 13:00 uur: het verzoek van Stichting Administratiekantoor Wimaraad c.s. (advocaat: mr. L.S. van Meurs) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Ambient B.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen, en
    het verzoek van Jauli B.V. (advocaat: mr. L.S. van Meurs) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van Cyberbastion Holding B.V. c.s. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen. De bovengenoemde zaken worden gezamenlijk behandeld.
  • 15:30 uur: het verzoek van de Ondernemingsraad van Medisch Diagnostisch Centrum Amstelland B.V. (advocaat: mr. G.M .van der Lee) om te verklaren dat het Medisch Diagnostisch Centrum Amstelland (advocaten: mr. T.G. Martens en mr. J.G.A. Struycken) in redelijkheid niet hebben kunnen komen tot het bestreden besluit.
    De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.C. Faber, voorzitter, mr. G.C. Makkink en mr. M.M.M. Tillema, raadsheren, E.R. Bunt en drs. P.R. Baart, raden. In de laatste zaak wordt drs. P.R. Baart vervangen door G.A. Cremers.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.
De mogelijkheid bestaat dat de behandeling van een of meer zaken geen doorgang vindt, bijvoorbeeld omdat partijen alsnog tot een vergelijk komen.

Meest gelezen berichten