Agenda Ondernemingskamer 29 juni 2016

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 29 juni 2016
Amsterdam, 22 juni 2017

Op donderdag 29 juni 2017 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

10.00 uur: het verzoek van IRB Holding B.V. c.s. (advocaten: mr. W.J.P. Jongepier en mr. A. Rosielle ) dat primair strekt tot vervanging van G.C.J. Verweij door een andere door de Ondernemingskamer te benoemen bestuurder (advocaten: mr. J. van Bekkum en mr. L. Stoppels);

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar en mr. M.P. Nieuwe Weme, raadsheren, en mr. drs. B.M. Prins RA en mr. D.E.M. Aleman MBA, raden.
 
10.00 uur: het verzoek van Mitralis Diagnostisch Centrum B.V. (advocaten: mr. J.H. Lemstra en mr. T. Salemink) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken vanMitralis Diagnostisch Centrum B.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen. Verder het verzoek van R. Lamers Beheer B.V. c.s. (advocaten mr. J.H. Lemstra en mr. R.A. Woutering) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken vanDiagnostisch Centrum Parkstad B.V. (advocaat mr. E. Jansberg).

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. M.M.M. Tillema, voorzitter, mr. A.J. Wolfs en mr. M.A. Goslings, raadsheren, en prof. dr. mr. S. ten Have en W. Wind, raden.

13.00 uur: het verzoek van de centrale ondernemingsraad van TNT (advocaat: mr. L.C.J. Sprengers ) om te bepalen dat TNT Nederland B.V. (advocaat S. Sikkink) bij afweging van de betrokken belangen niet in redelijkheid tot het besluit heeft kunnen komen;

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, en mr. prof. dr. mr. S. ten Have en mr. D.E.M. Aleman MBA , raden.

13.00 uur: het verzoek van A.T.M. Hoes (advocaten: mr. M.W.E. Evers en mr. M.A.H. van Rens) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Hoes Beheer B.V. (advocaten: mr. M.M. Hoving en mr. D.A. Beck)

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. M.M.M. Tillema, voorzitter, mr. M.P. Nieuwe Weme en mr. J.M. de Jongh, raadsheren, en mr. drs. B.M. Prins RA en C. Smits-Nusteling RC, raden.

15.30 uur: het verzoek van Franklin Templeton Investment Funds - Templeton Eastern Europe Fund c.s. (advocaten: mr. M.E. Coenraads en mr. T.S.F. Hautvast) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Fortuna Entertainment Group N.V. (advocaten: mr. G. te Winkel, mr. N.A. van Loon en mr. S.E.M. Dijkmans)

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar en mr. M.P. Nieuwe Weme, raadsheren, en prof. dr. mr. S. ten Have en mr. D.E.M. Aleman MBA, raden.
  
De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten