Agenda Ondernemingskamer 29 maart 2018

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 29 maart 2018
Amsterdam, 21 maart 2018

Op donderdag 29 maart 2018 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

· 10.00 uur: het verzoek van Loda Holding B.V. (advocaten: mr. M.W.E. Evers en mr. R.A. Marres) en het verzoek van H. de Diemsche Beuck B.V. (advocaat: mr. S.J.B. Drijber) om vast te stellen dat er sprake is van wanbeleid van Loda Holding B.V. en bepaalde voorzieningen te treffen.

· 13.00 uur: het verzoek van de ondernemingsraad van CSC Computer Sciences B.V. (advocaten: mr. S.F.H. Jellinghaus en mr. M. Milbou) te verklaren dat CSC Computer Sciences B.V. (advocaat: mr. M.J.G.M. Lamers) bij afweging van alle betrokken belangen niet in redelijkheid heeft kunnen komen tot het bestreden besluit;

· 15.30 uur: het verzoek van Spala Investments N.V. c.s. (advocaten: mr. D.J.F.F.M. Duynstee en mr. C.C.M. de Smet) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Heritage B B.V. (advocaten: mr. J.W. de Groot, mr. R.G.J. de Haan en mr. Y.A. Wehrmeijer) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.J. Wolfs en mr. M.M.M. Tillema, raadsheren, mr. drs. B.M. Prins RA en drs. J.B.M. Streppel, raden

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten