Laden...

Agenda Ondernemingskamer 29 september 2022

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 29 september 2022
Amsterdam, 23 september 2022

Op donderdag 29 september 2022 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

·       09.30 uur: het verzoek van W.A.L. Schapendonk (advocaten: mr. H.C. Lunter en mr. G. Schaak) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Logistiek Centrum Seto B.V. c.s. (advocaten: mr. L.L.M. Prinsen en mr. S.L. Bax) en tot het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen.
 
·       15:30 uur: het verzoek van R. Schneider Beheer B.V. (advocaten: mr. M.R.C. van Zoest, mr. P.E. Hendriksen en mr. B. van Voorst) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken bij Ministerie van Voedingszaken B.V. (mr. Y.N. Rosina) en het treffen van bepaalde onmiddellijke voorzieningen.
 
De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. A.W.H. Vink, voorzitter, mr. C.C. Meijer en mr. J.M. de Jongh raadsheren, en prof. drs. E. Eeftink RA  en drs. M.A. Scheltema, raden.
 
De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.
 


Uitspraken