Agenda Ondernemingskamer 3 maart 2016

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 3 maart 2016
Amsterdam, 25 februari 2016

Op donderdag 3 maart 2016 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:


· 10.00 uur: het verzoek van J. Stolk Beheer B.V. (advocaat: mr. M.P.M. Fruytier) om vast te stellen dat er sprake is van wanbeleid van Best Green B.V. (advocaat: mr. C.J. van Dijk). en bepaalde voorzieningen te treffen.

· 13.00 uur: het verzoek van By Reesink B.V. c.s. (advocaten: mr. G.A. de Wiet, mr. A.L.A. de Graaf en mr. D. Feikes) om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van DigiNed B.V. (advocaten: mr. G.A. de Wiet, mr. A.L.A. de Graaf en mr. D. Feikes) en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar en mr. M.M.M. Tillema, raadsheren, en G.A. Cremers en H. de Munnik, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten