Agenda Ondernemingskamer 3 november 2016

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Agenda Ondernemingskamer 3 november 2016
Amsterdam, 26 oktober 2016

Op donderdag 3 november 2016 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

· 9.30 uur: het verzoek van Van Rees Management B.V. c.s. (advocaten: mr. P.J. van der Korst en mr. G.C. Berkhout) om vast te stellen dat er sprake is van wanbeleid bij Energie Concurrent B.V. (advocaten: mr. S.C.M. van Thiel en mr. R.Q. Potter) en bepaalde voorzieningen te treffen.

· 14.00 uur: het verzoek van Bosal Nederland B.V. (advocaat mr. A.R.J. Croiset van Uchelen) om bepaalde onmiddellijke voorzieningen bij Bosal Nederland B.V. te treffen.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar en mr. A.J. Wolfs, raadsheren, drs. M.A. Scheltema en drs. J.S.T. Tiemstra RA, raden. De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Uitspraken

Meest gelezen berichten